Vážení zákazníci, pokud jste mimo ČR, stačí si přepnout měnu a můžete u nás nakupovat i v euro. Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč, pro zásilky do ČR. Platí i pro zásilky do SR, ale pouze přes zásilkovnu. Děkujeme za podporu naší práce. Vaše Dary Země.
Zákaznická podpora:605567386info@daryzeme.eu

Ňadroleum

 

nadroleum2

Ňadroleum jako unikátní masážní olej. Vznikl podle nápadu a na základě zkušeností Lucie Žilkayové, která se věnuje ajurvédským lymfatickým masážím a do své praxe hledala produkt, který by mohl pomoci právě ženám. Díky spolupráci s Ivanem vznikl nádherný produkt, který ocení ženy i jejich partneři.

Milé ženy, pečujte o sebe a o svá ňadra. Budete se cítit vnitřně dobře a spokojeně. V prsou máme uloženo spoustu pocitů, hodně i těch negativních, které se mohou každodenní masáží uvolnit. Naše tělo ukládá mnoho emocí, a tak je třeba mu věnovat každodenní péči a lásku. Jiné další tělo tady není. Jen to vlastní, proto je nesmírně důležité dát si čas a prostor po sebepéči a odpočinek.

Když udělám něco pro sebe a je mi dobře, mohu se lépe starat a pečovat o své okolí nebo podávat lepší výkon v práci. Vím, že je to někdy v každodenním shonu těžké, nicméně si to dovolte. Dopřejte si jemný olejíček pro vaše ňadra. Buďme krásné, zářící a spokojené ženy.

Michaela Stanislavová http://mlsnelazne.cz/

 

Složení:

Ňadroleum je složeno ze za studena lisovaných bioolejů. Jojobového oleje, který obsahuje pěstící a výživné látky a minerály, vitamin E, vyživuje pokožku a napomáhá její regeneraci a zvyšování elasticity.

Dále je zde mandlový olej, který hydratuje a má vysoce vyživovací účinky pro pleť, dodává jí mnoho vitamínů, stopových prvků a antioxidantů.

K tomu je ještě přidán olej z granátového jablka, který podporuje tvorbu kolagenu, obsahuje estron (jeden ze tří ženských pohlavních hormonů) v nejvyšší známé koncentraci v rámci všech botanických druhů a fytoestrogeny (estrogeny pocházející z rostlin).

 

K tomu byly přidány tyto rostlinné bio esence:

Růže - jeden z nejluxusnějších esenciálních olejů, má příznivý vliv na rozvoj sexuality, vyživuje srdce a ženskou esenci, rozvíjí vnímání do úrovně bezpodmínečné lásky, plně podporuje mateřství v ženách.

Růžové dřevo - afrodiziakum, stimuluje imunitní systém, regeneruje buněčný a tkáňový systém, uklidňuje.

Geranium - harmonizuje hormonální a zklidňuje nervový systém, podporuje tok lymfy.

Fenykl - protizánětlivý a regenerační účinek, vyživuje prsní žlázy, má příznivý vliv na hormonální systém.

Červená mandarinka - dezinfekční, osvěžující a relaxační účinek.


Použití:

Nejlépe po sprše či koupeli naneseme olej na suchou pokožku. Jemnými a krouživými pohyby roztíráme olej na ňadra. Prociťujeme jemnou vůni, pomalu dýcháme a relaxujeme, můžeme si říkat i jednoduché afirmace nebo jen necháme olej přirozeně působit. Důležité je používat olej pravidelně. Ideálně dvakrát denně. Ňadroleum je velmi jemný, olejový zázrak, který je určen pro mnoho krásných a zářících žen.

Lucie Žilkayová napsala o Ňadroleu:

„Kdybych jen o sebe pečovala víc, našla si čas pro sebe a dala prostor svojí ženskosti, všechno by bylo jinak.“

Takové povzdechy žen, které jsem masírovala a které mi vyprávěly o svých potížích a nemocech s ňadry, jsem slýchala celkem často. Věnovala jsem se ajurvédské masáži horkým olejem, havajským chrámovým technikám, potkávala jsem ženy na ženských kruzích. Měla jsem zkušenosti i s přírodní medicínou, tao, tantrou a jógou.

Po masáži několika desítek párů ženských prsou mi došlo, že tu vlastně chybí něco příjemného, co bude ženy v péči o sebe podporovat. A podporovat právě péči o ňadra, protože, jak jsem poznala, ženy je vlastně zanedbávají. A zrodil se nápad na Ňadroleum… a tak to všechno začalo.

Nejdřív tu byl olej domácí výroby z divokých bylin – třezalkového oleje s citronovou a geraniovou esencí. Ten ale nestačil pro všechny mé kamarádky. Protože jsem neměla kapacitu vyrábět jej sama, začala jsem hledat zkušeného tvůrce, který by měl v repertoáru kvalitní ekologické oleje. A když jsem pak ucítila ty od Ivana Truksy (Dary Země), věděla jsem, že on je ten pravý alchymista k namíchání mého vysněného „Ňadrolea“. Vznikl vyživující a hýčkající olej, který zpevňuje poprsí, uvádí do stavu přirozeného ženství a pomáhá ženě žít svou vlastní pravdu.

Ňadroleum je…?

Ňadroleum totiž není „pouhý“ masážní olej pro ženské poprsí či top olej ve 100% bio kvalitě, vyživující a regenerující ženská ňadra všech věkových kategorií. Toto všechno samozřejmě platí, ale Ňadroleum je hlavně připravenost žen se hýčkat, dopřát si sebepéči, čas jenom pro sebe, svoje zdraví a krásu. Používat jej znamená umět zaměřit pozornost dovnitř, do chrámu svého těla. Ňadroleum podporuje a rozvíjí přirozenou ženskou sexualitu v partnerství, mateřství i v ženství pro ženu samotnou. Jeho používání je jako modlitba Velké matky k ženě, aby nezapomínala pečovat a vyživovat sebe samu.

Ňadroleum – podpora přirozeného ženství. Ňadra jsou prodloužením ženského srdce. Pečujte o ně a své tělo, duši a ducha tím nejlepším způsobem!

Více informací o použití Ňadrolea a masážích: https://nadroleum.webnode.cz/