Vážení zákazníci, pokud jste mimo ČR, stačí si přepnout měnu a můžete u nás nakupovat i v euro. Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč, pro zásilky do ČR. Platí i pro zásilky do SR, ale pouze přes zásilkovnu. Děkujeme za podporu naší práce. Vaše Dary Země.
Zákaznická podpora:605567386info@daryzeme.eu

Zrodila se hvězda "AlchymiQ"

„Ať jsi kdokoli a děláš cokoli, když něco doopravdy chceš, je to proto, že se toto přání zrodilo v duši Vesmíru. Je to tvé poslání na Zemi.“

Paulo Coelho, Alchymista.

17

S radostí a láskou v srdci Vám představujeme náš nový projekt, který nějaký čas vznikal a rostl díky Vaší podpoře.

Bude to již čtvrtý rok, kdy se namíchala první alchymická vůně Jan Křtitel. Touto esencí se odstartoval proces cesty za poznáním a hlubším bádáním ve světě vůní. Během těchto let vzniklo mnoho linií Alchymických esencí např. Bohyně a Bohové světla, Terra logie "Sjednocení se", Elementární esence a mnoho dalších, které budeme postupně odkrývat.

Někteří z Vás jste již mohli nahlédnout pod pokličku a poznat tak náš tajuplný svět esencí. Víte, že i nejen vůně se vyvíjeli, ale i malba na lahvičkách, které původně byli popsané jen fixou. Až když poznal Ivan svojí současnou partnerku Mirku, dostali lahvičky svoje příběhy v podobě maleb, které se stále vyvíjí. Skrz malovaní lahviček se, Mirka dostala k malbě obrazů, kdy do barev míchá esence od Dary Země, ale i AlchymiQ. Její tvorbu můžete sledovat na jejím IG profilu a nebo již nově na AlchymiQ.

Artrooms20210806232431 kopie

Na jaře v roce 2020 jsme udělali odvážný krok, kdy jsme dali na e-shop alchymickou esenci Srdce Matky Země, tato vůně se hned stala jedním z nejprodávanějších produktů a stále jím je. Bylo to pro nás znamení, a potvrzením co jsme již delší dobu vnímali, že se kolektivní vědomí mění neb v předešlých letech byli velmi oblíbené esence Strážce srdeční brány a Maří Magdaléna. Tak nyní se ukázalo, že lidé jsou připraveni na komplexnější vůně a jít tak do větších hlubin sebe sama. 

Během roku 2020 a 2021 jsme postupně přidávali na e-shop Dary Země nové alchymické vůně. Pod přívalem mnohých a nových energii jsme pocítili, že tato naše spolutvorba potřebuje daleko větší prostor a pozornost, a tak jsme se rozhodli pro založení nové značky. 

Název a vize podoby AlchymiQ přišel Ivanovi minulý rok na začátku léta, kdy jen pro nás byla výzva najít vhodného grafika, který nám nejenom porozumí a bude citlivý, ale i bude mít určitý smysl moderní nadčasovosti. Jednoduše potřebovali jsme někoho, kdo nám zpracuje kvalitně logo AlchymiQ a nebude to "ezo úlet" a nebo logo, které jen dobře vypadá.  K našemu překvapení a štěstí jsme se tou dobou spřátelili s Šárkou Ouřadníkovou, kdy jsme jí poprosili a sdělili naší vizi. Ta byla nadšená a k našemu štěstí měla i prostor vytvořit nám ho. Dostala úplně volnou ruku a my jsme byli z jejího pojetí nadšení. fblogo kopie

Tak co na něj říkáte?

Pojďte s námi prozkoumat svět tajuplných alchymických vůní. Vyzkoušejte je a staňte se tak tvůrci svého života. 

S láskou a důvěrou Ivan a Mirka

 

* Všechny ručně malované esence najdete již od 22.8.2021 nově na novém eshopu www.alchymiq.cz Děkujeme za pochopení.