Vážení zákazníci, pokud jste mimo ČR, stačí si přepnout měnu a můžete u nás nakupovat i v euro. Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč, pro zásilky do ČR. Platí i pro zásilky do SR, ale pouze přes zásilkovnu. Děkujeme za podporu naší práce. Vaše Dary Země.
Zákaznická podpora:605567386info@daryzeme.eu

Anti-age oleje - zázrak pro naši pleť

„Velkou životní moudrostí je pochopit, že můžeme být pány oněch věcí, které se nás snažili zotročit.“ 
                                                                                       Rukopis nalezený v Akkonu, Paulo Coelho

 

blog anti-age                                                                                                                                                  

 

Existuje celá řada kosmetických olejů, ale v dnešním článku chci vyzdvihnout ty s názvem anti-age. Jedná se o pleťová séra, která pomáhají jemnou obličejovou pleť regenerovat a správně vyživovat. Tato pleťová séra obsahují vysoce výživné základové oleje a také i velmi kvalitní esenciální oleje.

Často jde až o deset typů kosmetických jednodruhových olejů a k tomu ještě připočítejme i ty esenciální. Pří výrobě čekáme, až se vše správně propojí a zharmonizuje. Tato séra jsou časově o dost náročnější na výrobu než je tomu u jiných olejových produktů. Výsledkem je krásný elixír - zázrak pro naši pleť.

 

Anti-age oil sérum mládí

Jedním z velmi oblíbených výrobků je kosmetický olej Anti age oil sérum mládí. Byl stvořen pro regeneraci pleti. Při používání tohoto oleje mám opravdu pocit výživy své pleti. Obsahuje na deset typů vzácných olejů jako je sacha inchi, acai nebo goji a také vzácné esenciální oleje:  kadidlo, růžové dřevo a pravou arabskou růži Taif.

Tento olej používejte na oblast obličeje, krku a dekoltu. Před použitím séra je nejprve dobré pleť jemně a důkladně očistit. Můžete si  pomoci i hydroláty (květovými vodami). 

Mám ráda květovou vodu růže, která mi pleť připraví. Poté pleť navlhčím vodou a jemně nanesu sérum.

Ideálně je používat Sérum mládí dvakrát denně. Je vhodné pro všechny typy pleti a především pro zralou pleť. Je třeba zdůraznit, že při zralém věku pouze kosmetické oleje na elasticitu pleti nestačí. Je dobré zařadit do svého jídelníčku i kvalitní jedlé oleje. Vhodné kombinace jedlých olejů Vám velmi rádi poradíme.

 

Anti-age oil denní sérum

Pro ty, kdo mají rádi řád, doporučuji ráno při startu dne používat denní sérum a na noc noční sérum. Tím dodáte pleti opravdu vynikající výživu a regeneraci.

Toto sérum obsahuje prvotřídní oleje jako je šípkový, pupalkový, olej z okurkových či švestkových jadérek, olej z rakytníkové dužiny, pšeničných klíčků nebo oleje ze semínek černého bezu či vinných hroznů. Tyto oleje jsou známé tím, že zabraňují další tvorbě vrásek a celkově pleť vyhlazují. Tento efekt ještě umocňují přidané esenciální oleje – především olej z Neroli - pomerančových květů, arabského kadidla či růžové palmy.

Doporučuji používat opět na důkladně očištěnou pleť ráno. Pleť je třeba také navlhčit vodou. Pro očištění pleti můžeme použít květovou vodu Neroli. Toto sérum je vhodné pro všechny typy pleti.  

 

Anti-age oil noční sérum

Tento olej je jeden z mých oblíbených, protože mám pocit, že se mi pleť nadechne a krásně zpevní. Dokonce když jsem večer unavená, dodá mi toto sérum pocit svěžesti. 

U tohoto séra je velmi výrazná vůně růže damašková. Z olejů bych vyzdvihla olej z dužiny a semen rakytníku. Ten funguje jako výrazný zdroj vitamínu C pro pleť a proto máte okamžitý pocit svěžesti.

Z dalších vzácných olejů zmiňuji arganový, olej z pšeničných klíčků nebo olej z granátového jablka. Tyto oleje celkově zabraňují tvorbě vrásek a pleť celkově vyhlazují. Tento efekt ještě umocňují přidané esenciální oleje – především olej z pravé růže damašské, který má silné tonizační účinky, nebo olej ze santalového dřeva či růžové geránie.

Při výrobě vždy postupně přidáváme jednotlivé složky a trpělivě čekáme, až nastane vzájemné propojení. Používejte také na vyčištěnou pleť, kterou jemně navlhčíte vodou. Ideální doba aplikace je na večer. 

 

Anti-age oil oční sérum

Jak už sám název napovídá, toto sérum je určeno pro jemnou partii očí. Obsahuje vzácný kaméliový olej, dále olej z opuncie, brutnákový olej, olej z lískových oříšků, pupalkový olej a makadamový olej. Je dotvořen jemnou vůní geránie, magnólie, fenyklu a indického kadidla.

Používejte vždy na odlíčenou pleť kolem očí. 

 

Anti-age oil pigmentové sérum

Tento olej je určen pro péči o jemnou pleť obličeje, speciálně ke sjednocení barvy pokožky. Při jeho výrobě jsou využívány účinky olejů jako je šípkový, jojobový nebo oleje z pšeničných klíčků či mrkvových semínek. Kombinace těchto olejů a jejich synchronní účinek zabraňuje další tvorbě vrásek a celkově pleť vyhlazují. Olej z lilie bělostné a užité esenciální oleje - z citrónu, grepu či orchideje -  napomáhají barevnému sjednocení pleti. 

Používejte vždy na dobře očištěnou pleť, kterou velmi jemně navlhčete. Ideálně dvakrát denně. 

 

Tato séra určitě stojí za vyzkoušení. Budete se po nich cítit nádherně a mít i dobrý pocit ze sebe sama. Nicméně, jak říká i úvodní věta tohoto blogu, netřeba být přehnaně pedantská v péči o pleť. Používejte i zdravý rozum a především svou intuici. Já osobně těmto výrobkům s radostí tleskám, protože jsou pro mne úžasné a určitě si zaslouží vaši pozornost. 

 

autorka: Michaela Stanislavová

Michaela Stanislavová spolupracuje s firmou Dary Země již od roku 2011, kdy prodávala výrobky Dary Země na svém e-shopu Bioapatyka v Brně. Dnes spolupracuje s Dary Země na externí bázi. Je vděčnou uživatelkou jak jedlých olejů, tak i kosmetických výrobků a to celou řadu let. Na produktech Dary Země si cením naprosto kvalitní výběr surovin a přístupu ke zpracování.” Vím, že Ivan má laťku kvality surovin velmi vysoce postavenou a výsledný produkt je jednoduše úžasný. Je to jako když se potřebujete po těžkém dni nadechnout. Je to čirá radost a pohlazení současně.

Více info najdete na www.mlsnelazne.cz