Vážení zákazníci, pokud jste mimo ČR, stačí si přepnout měnu a můžete u nás nakupovat i v euro. Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč, pro zásilky do ČR. Platí i pro zásilky do SR, ale pouze přes zásilkovnu. Děkujeme za podporu naší práce. Vaše Dary Země.
Zákaznická podpora:605567386info@daryzeme.eu

Alchymické esence Nové doby v Hradci Kralové

hradec
 
 
Srdečně Vás zveme na propojení se s magickým světem vůní a energií, jimiž Vás provede Ivan Truksa a Kateřina Uhmannová.
 

Náš svět je plný pozoruhodných vůní...! Každá rostlina skrývá ve svých kořenech, lodyhách, semenech i květech úžasné dary. Přijetím těchto darů můžeme vyladit a posílit naši životní rovnováhu po fyzické, psychické i spirituální stránce.

Udělejte si čas sami pro sebe a přijměte pozvání na cestu do tajemného, a stále tak málo probádaného světa těchto nádherných ,,darů Země". Budeme si společně povídat o vůních a jejich kompozicích, a budeme si také moci vyzkoušet jejich vliv na naši mysl a vědomí. Během večera vyzkoušíme mnoho vůní, které nejsou v naší běžné nabídce a toto je tedy jediná možnost jak se s nimi lze potkat!



Ivan Truksa je mistr alchymista, který tvoří mimo jiné vonné kompozice esencí, jimž se na našem setkání budeme věnovat, pro které má jedinečný cit a vnímání. Už jen poslouchání jeho příběhů ze života alchymisty je velmi zajímavé, poutavé a řekla bych, že i léčivé.

V první části se s Ivanem vnoříme do hlubin alchymie esencí, které nesou určitá témata a díky nim se můžeme sami ponořit hlouběji do sebe a setkat se s vlastní magií a naladit se na alchymii svého života žití.

Kateřina Uhmannová pracuje se Zdrojovou energií, která v těle aktivuje proudění životodárné energie, harmonizuje tělo jak fyzické, tak energetické. Díky této aktivaci, se obnoví propojení tělesných energetických center a dochází i k "nastartování" a prosvětlení šišinky a světelných drah v těle. Děje se vše, tak jak dotyčný potřebuje.

Po dokončení seznamování s vůněmi se propojíme s aktivačními a harmonizačními dotyky, které Vám bude Katka jednotlivě předávat.

Rezervace místa na email dotekposvatneenergie@gmail.com nebo info@daryzeme.eu
Počet míst je max. 10, proto je nutná rezervace.

Cena: 600Kč ( Rezervační poplatek 300Kč předem je nevratný. Info k platbě zasílám emailem.)

S sebou: polštářek na sezení na zemi, uzavíratelnou láhev na pití, svačinku (můžete vytvořit i něco pro všechny, nejlépe vege- dobrovolnosti se meze nekladou :)) , pohodlné oblečení, osobní krystal(y).
K dispozici bude voda, káva, čaj.

Místo konání: Blodkova 474/11, Hradec Králové

Začínat budeme v 17,30, přijíždějte proto po 17 hodině.

Těšíme se na Vás, Katka a Ivan.

www.dotekposvatneenergie.cz
www.daryzeme.eu