Vážení zákazníci, pokud jste mimo ČR, stačí si přepnout měnu a můžete u nás nakupovat i v euro. Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč, pro zásilky do ČR. Platí i pro zásilky do SR, ale pouze přes zásilkovnu. Děkujeme za podporu naší práce. Vaše Dary Země.
Zákaznická podpora:605567386info@daryzeme.eu

Cedrový olej "kosmická energie"

cedr

Náš BIO RAW Cedrový olej získáváme unikátní technologií pomalým lisováním za studena z cedrových oříšků cedru sibiřského. Sibiřský cedr je strom rostoucí v naprosto čistém – ekologicky čistém prostředí sibiřské tajgy (Altaj). Tato sibiřská borovice je z dávnověku známá svými léčivými účinky, ale i mladých výhonků, jehličí, kůry, dokonce i třísek – dřevěné drtě. Oblast ze které pochází Cedrový olej v BIO kvalitě nejen že je pod stálou kontrolou ohledně čistoty prostředí, ale i dodržování technologie jeho získávání je přísně kontrolováno.
Završením jeho jedinečnosti je i obal – tmavě fialová skleněná lahvička zajišťující díky neprůstupnosti světelných paprsků jeho dlouhodobou špičkovou kvalitu - trvanlivost a tedy i účinnost.

Svou kvalitou cedrový olej daleko převyšuje nejlepší druhy olivového oleje i oleje kokosového. Dík svému vysokému obsahu účinných látek postačí, oproti ostatním olejům, tento olej užívat jen 2 x ročně po dobu 20 dnů, takže i jeho zdánlivě vyšší cena je vzhledem k účinkům a tím i nižší spotřebě relativně nízká.

Cedrový olej má jako jediný schopnost odvádět z organismu usazené soli a těžké kovy!
Je velice výborný na problémy s vypadáváním a lámáním vlasů. Jako jeden z mála je obzvlášť vhodný pro nastávající a kojící maminky - má blahodárný vliv na normální průchod těhotenství, zdravý vývoj plodu, růst organismu a tvorbu mateřského mléka.
 

Obsahuje esenciální mastné kyseliny (palmitovou, stearovou) ve vysokém zastoupení (60%), které obsahují vitamín Fkomplex tokoferolů (alfa, beta, gama), vitamíny A, B, D a široké spektrum stopových prvků. Od jiných olejů se odlišuje i vysokým obsahem polynenasycených mastných kyselin – olejovou, linolenovou, linolovou (OMEGA 6) a polynenasycenou kyselinou specifického složení, která ve všeobecně používaných rostlinných olejích není zastoupena. Lze jej označit za nutraceutikum*1) – zdroj polynenasycených mastných kyselin a vitamínu F.

Součástí Cedrového oleje je i bohatý komplex vitamínů (A, B1, B2, B3, B6, D, E, F, PP), zejména pak obsah vitamínu E (antioxidant) - ten je 5x větší než v panenském oleji olivovém a 3 x větší než v kokosovém oleji.

Zajímavý je i vysoký obsah fosforu a hořčíku, jejichž zastoupení je v tomto oleji nebývale vysoké. Také je dobré podotknout, že bílkoviny tohoto oleje obsahují 19 aminokyselin, z nichž 70% je pro lidský organismus nenahraditelných.

Doporučujeme vyzkoušet recept  Raw pesto s cedrovým olejem. Jeho chuť Vás jistě překvapí. Lze ho bez nadsázky nazvat Králem panenských olejů. Není divu, že díky svým schopnostem je Sibiřský cedr dle legendy označován za výtvor zásobárny kosmické energie.
 
Objednat si náš Bio Raw Cedrový olej můžete zde: https://www.daryzeme.eu/jedle-oleje/cedrovy/
 
Pojďte s námi objevit kouzlo blahodárných účinků jedlých olejů na naše tělo.
 
Protože v každé kapce je čistá příroda, harmonie a energie.
 
Za Dary Země Mirka a Ivan