Vážení zákazníci, pokud jste mimo ČR, stačí si přepnout měnu a můžete u nás nakupovat i v euro. Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč, pro zásilky do ČR. Platí i pro zásilky do SR, ale pouze přes zásilkovnu. Děkujeme za podporu naší práce. Vaše Dary Země.
Zákaznická podpora:605567386info@daryzeme.eu

Mistrovské esence

„Veselý člověk je mistrem své duše.“William Shakespeare

Mistrovské esence nám pomáhají zlepšit kvalitu našeho vnitřního nastavení, lépe se naladit na naše vnitřní téma. Energie tak zvaných nanebevzatých mistrů nám může posloužit k našemu dalšímu vývoji zde na Zemi. Můžeme se tak ptát sami sebe v souladu s naším srdcem a s naší duší. Jaké téma si potřebuji zpracovat k mé vnitřní spokojenosti? K mému vnitřnímu pocitu štěstí, klidu a míru.

Při použití naší esence doporučujeme si dopřát čas ke zklidnění a meditaci. Můžete se na použití esence připravit třeba i při popíjení čaje nebo kávy.  Důležitou součástí celého procesu je zklidnit svou mysl a oprostit se od každodenních činností alespoň na chvíli. Každá mistrovská esence napomáhá zpracovávat určité téma, na které je lepší se zaměřit delší dobu a proto doporučujeme používat konkrétní esenci od tří týdnů do dvou měsíců. Je dobré i po aplikaci esence chvíli vnímat nastávající změny, co v nás pocitově esence vyvolává. Jakým způsobem nás rovná, co si můžeme uvědomit, z jakých konkrétních programů naší mysli můžeme procitnout.

V současnosti nabízíme tyto mistrovské esence, které vznikaly postupně během několika let: Srdce Kristovo, Panna Marie, Máří Magdaléna a Jan Křtitel.

 

Srdce Kristovo

srdce krista

Aktivně pracuje s těmito tématy: žít svou vlastní pravdu, VNITŘNÍ MISTROVSTVÍ, osvobodit se od autorit, vůdcovství pro blaho všech, léčení otcovských témat, poznání bezpodmínečné lásky. Napojením se na Kristovo srdce-vědomí nám pomáhá spojit se se svým vlastním srdcem a propojit jej s naším rozumem, abychom vědomě následovali svou vlastní životní cestu a naplnili tak smysl našeho bytí v duchu hodnot Kristových - bezpodmínečné lásky, radosti, klidu a míru.

Tato esence je složená z myrhy, kadidla, růže a cedru.

K dostání i jako: Směs olejů a parfém. 

 

Panna Marie

panna marie

Aktivně pracuje s těmito tématy: mateřství, vyživující láska, POZNÁNÍ JEDNOTY, péče o sebe, dávání a přijímání, uvědomění si, že vše je vzájemně propojeno. Pomáhá nám skoncovat s iluzí oddělenosti - díky tomu nám dává pocit bezpečí a ochrany. Tato energie vede k bezpodmínečné, všeobjímající lásce, setkání se s vnitřní bohyní - matkou, léčení a práce s tématy mateřství a rodičovství.

Tato esence je složená z růže perské, benzoe ze Siamu, pomeranče a myrty.

K dostání i jako: Směs olejů a parfém.

 

Máři Magdaléna

máří

Aktivně pracuje s těmito tématy: rovnováha mužské a ženské energie, POSVÁTNÁ SEXUALITA, poznání lásky ve své celistvosti skrze vášeň, propojení těla a ducha. Vědomá práce s přirozenými ženskými dary, mystérium léčení, partnerství jako alchymistický proces, posílení intuice, být v souladu s cykly měsíce, vnitřní integrita na všech úrovních, skrze sexualitu dojít k úplnému osvobození.

Tato esence se skládá z bergamotu, ylang-ylangu, tuberózy a citronely.

K dostání i jako: Směs olejů a parfém.

 

Jan Křtitel

jan krtitel

Aktivně pracuje s těmito tématy: Požehnání, posvěcení, ZNOVUZROZENÍ ve ZROZENÍ, křest skrze všech pět elementů, služba pro druhé. Přechodová esence do hlubších úrovní vědomí, aktivace světelných těl, zvýšení vibrací na buněčné úrovni, otevření se světu skrze probuzení srdce, rozpouštění starých a nefunkčních konceptů ega - vedoucí k lehkosti v "bytí".

Tato esence se skládá z levandule, citronu, kopru a konopí.

K dostání i jako: Směs olejů a parfém.

 

Použití esencí

Esence jsou určeny především k přivonění. Aplikujeme na obě zápěstí, po stranách krku, na hruď nebo podle intuice. Můžeme použít i jako přírodní parfém, do aromalampy, do koupele a difuzéru. Lze z nich vytvořit i masážní olej, stačí když pár kapek přidáváme do olejového základu.