Vážení zákazníci, pokud jste mimo ČR, stačí si přepnout měnu a můžete u nás nakupovat i v euro. Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč, pro zásilky do ČR. Platí i pro zásilky do SR, ale pouze přes zásilkovnu. Děkujeme za podporu naší práce. Vaše Dary Země.
Zákaznická podpora:605567386info@daryzeme.eu

Andělské esence

Když mi dal Ivan za úkol napsat blog o andělských esencích, tak jsem vůbec netušila, jakým procesem si budu muset projít, abych ten blog mohla napsat. Musela jsem si totiž vyřešit úplně tu základní otázku, totiž, jestli já osobně na Anděly věřím a to z hloubi svého srdce. Jakmile jsem se ujistila, že moje odpověď je ano, začaly se mi dít různé pozitivní změny. Také musím říci, že jsem začala vnímat jejich velmi drobná znamení v mém každodenním životě.

Andělské esence nám pomáhají naladit se na naše lepší já a naše pozitivní kvality v naší cestě životem. Vždycky máme možnost volby, jak se zachovat. Denně volíme, jakou cestou se dát, ale při jemnějších andělských vibracích si začínáme všímat těch malých, ale nesmírně důležitých věcí každodenního života.

Že je důležitý úsměv spokojeného dítěte, že je důležité se zeptat táty a mámy, jaký měli den, že je důležité prohodit pár slov se svým starým sousedem nebo zavolat babičce a dědovi. Že je fajn, že svítí zrovna slunce a my jdeme třeba jen nakoupit nebo na procházku se psem. Že je dobře, že nás někdo vezme za ruku nebo obejme, když máme splín. Že se máme radovat, že máme dostatek vody, že se vše zelená a roste a my to můžeme všechno vnímat, že můžeme číst tyto řádky tady a teď. A tak bychom mohli pokračovat do nekonečna.

Pro uvědomění si andělských energií můžeme využít andělské esence Dary Země. Můžeme tak lépe naslouchat například hlasům našeho Anděla strážného nebo Andělu univerzální lásky.

Téma každého z jednotlivých andělů je různé. Záleží, co si vás zrovna zavolá, přivábí. V současnosti nabízí Dary Země již 17 andělských témat, která vznikaly postupně během deseti let. Andělská témata najdete jak v esencích, tak i v olejích a parfémech. Každý má ještě další specifika.

V letošním roce vznikla andělská esence Muriel - Anděl Posvátnosti.

muriel 13

Hlavním tématem této esence je láska mnoha podob. Napojuje na rovinu srdce, pomáhá hlouběji otevírat srdce člověka a tím pomáhá také soucítit. Můžeme lépe vnímat jemnost, něhu a harmonii v lásce. Díky lásce vnímáme všechny bytosti v tom nejlepším světle a to i sami sebe. Díky této esenci jsme otevření k soucitu, odpouštění a lepšímu pochopení všech souvislostí.

Láska je nejmocnější silou vesmíru. Pokud prožíváme naplněnou lásku, prožíváme naplno všechny další oblasti našeho života. S tím vším nám pomáhá právě Muriel. Napomáhá nám zvyšovat vibraci lásky, sebelásky, a tím více si můžeme přitahovat pozitivní energie i ve vztazích a svém okolí.

Esence Muriel je složena z esencí myrhy, růže damašské, dubového mechu a žlutého citrónu.

K dostání i jako: směs olejů a parfém.


Mezi oblíbené esence patří i Archanděl Rafael.

rafael

Je to Archanděl, který napomáhá svojí energií k léčení a to jak těla, tak i ducha.  Pracuje s tématy harmonizace a léčení. Pomáhá harmonizovat oblast šesté čakry, čímž můžeme lépe rozlišit podstatu našeho dění kolem nás a na základě této pravdy se správně rozhodnout.

Napomáhá nám si uvědomit naše emoce a jejich vznik. Tím můžeme dojít k pochopení souvislostí našeho prožívání. Pomáhá nám se nadechnout a uvolnit z nějakého sevření.

Obsahuje komplex esencí jako je například rozmarýn, andělika, jedle a kadidlo.

Esenci používáme na zápěstí, po stranách krku, na oblast čela (třetího oka) a na hruď. Můžeme jej přidávat i do masážních olejů přírodního typu.

K dostání i jako: směs olejů a parfém.


Jedna z ochranných esencí, které můžeme doporučit pro váš lepší pocit, je esence Archanděl Michael.

michael1

Archanděl Michael svým ohnivým mečem od nás odsekne všechno, co nám nepatří. Můžeme si ho také přivolat na naši ochranu. Témata, se kterými pracuje Archanděl Michael, jsou například spravedlnost, pravdivost, ochrana, autorita, moc, důvěra, napomáhá se napojit na náš vnitřní klid a mír.  Napomáhá vytvořit pole ochrany pro naše těla, zaceluje trhliny v auře, dodává sílu a novou chuť do života. Podporuje v nás na naší cestě stát se nezávislým na vnějších formách. Pozitivně působí na dráhu ledvin, plic a močového ústrojí. Na fyzické úrovni také podporuje očistu štítné žlázy.

Je stvořen z esencí grepu, benzoe, neroli a myrty.

Můžeme jej použít na zápěstí, po stranách krku a na hruď. Také jej můžeme využít jako další složku do masážního oleje.

K dostání i jako: směs olejů a parfém.


Mezi další oblíbené andělské esence patří například Anděl univerzální lásky, Jofiel, Anděl strážný nebo Metatron.

Všechny andělské oleje jsou k dostání v několika podobách jako: esence, směs olejů a parfém.

Co je ale nesmírně důležité, při používání olejů Dary Země, že všechny tyto andělské esence s různými tématy vznikaly postupně a s láskou celou řadu let. Jsou vyrobeny v souladu s přírodou, tak, abychom k ní byli co nejšetrnější.

Když jsem hledala vhodné motto pro tento článek, otevřela jsem knihu Lorny Byrneové Schody do Nebe, kde stojí tento vzkaz:

Od Jimazena (anděl, který se snaží ovládnout ducha Země) jsem se poučila, že my, kteří žijeme na této zemi, musíme skoncovat s ničením naší planety. Musíme přestat kazit řeky a vzduch, který dýcháme, znečišťujícími látkami, musíme zarazit kácení pralesů, přestat rýpat a vrtat do povrchu země, jen abychom z ní dostali příliš mnoho ropy, plynu a nerostů. Matka Země se zoufale snaží uchránit samu sebe a nezahubit tak všechno, co žije na jejím povrchu i uvnitř. Ale rozsah a rychlost poškozování, které jí působíme svou činností, jsou příliš velké a neposkytují jí dostatek času na regeneraci. Za těchto podmínek jí nezbývá nic jiného než se bránit. Otřásá se a chvěje, protože se snaží uzdravit, ale přitom nicí vše, co žije na ní a z ní vyrůstá.

Michaela Stanislavová